Zoeken naar subsidieregelingen

Waar vind je subsidie voor een project of investering? En hoe weet je waar jouw bedrijf recht op heeft?

Nederland telt duizenden regionale en landelijke subsidies. En ook op Europees niveau zijn er grote subsidieprogramma’s met miljoenen in kas voor innovatie, ontwikkeling, samenwerking en investeringen in duurzaamheid en milieu. Vind daar maar eens de juiste subsidie tussen.

Welke subsidie matcht met je project en investeringen en welke past bij je bedrijf of organisatie? Wij zoeken dat graag voor je uit. Sterker nog, we houden de lijntjes met onze klanten kort, waarvoor we weten waar je mee bezig bent en in de gaten houden of er interessante financieringsprogramma’s zijn waarvan je gebruik kunt maken.

aanvraag subsidie

Ik wil subsidie aanvragen

Via onze subsidiedatabase zoek je zelf eenvoudig naar subsidies. Je vindt niet alleen regelingen die aansluiten bij jouw zoekopdracht, maar ook alle informatie die nodig is om zelf subsidie aan te vragen zoals aanvraagformulieren, wetteksten en linkjes naar de websites van de subsidieverstrekkers.

subsidieadviseur

Onze expertise inschakelen

Met ruime ervaring van lokaal tot op Europees niveau mag je rekenen op: een scorende aanvraag, maximale gunning van gelden, tijdige indiening en administratieve ondersteuning. Tegelijkertijd onderhouden wij contact met de subsidieverstrekker. 

Wil je persoonlijk advies 
of heb je vragen?

Laten we samen onze grenzen blijven verleggen. Om ervoor te zorgen dat je de juiste ondersteuning krijgt, zitten wij voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden. 


 

subsidiedatabase

Commercieel manager Auke ten Bokum helpt je graag verder om de mogelijkheden voor jou te bespreken

info@vindsubsidies.nl | 088-2020400

naar boven

Vindsubsidies

Brengt vooruitgang een stapje dichterbij