Klanten voor wie wij met succes subsidies hebben aangevraagd.

Ontdek hoe onze klanten hun grenzen hebben verlegd en hoe subsidies daarbij een rol hebben gespeeld.

Wij werken voor honderden uiteenlopende organisaties. Laat je inspireren door de voorbeelden uit de praktijk. Heb je vragen of ben je geïnteresseerd voor wie wij nog meer werken in jouw segment, neem dan contact met ons op.

Peutz referentie

Peutz

Voor de ontwikkeling van een online monitoringsysteem voor onderwatergeluid heeft Peutz Groep de topsectorensubsidie MIT Haalbaarheid ontvangen.

europastry referentie

Europastry

De duurzaamste bakkerij worden brengt heel wat uitdagingen met zich mee. Met Vindsubsidies werd de zorg voor het subsidieproces uit handen genomen met als resultaat een miljoeneninvestering.

Nerds and Company referentie

Nerds & Company

Nerds & Company is een jong bedrijf met zeer vernieuwende ideeën en projecten. Het softwarebedrijf combineert techniek en creativiteit en werkt voor grote opdrachtgevers zoals Asito en Vredestein. 

Ekro referentie

Ekro, VanDrieGroep

Ekro, VanDrieGroep koos voor de vernieuwbouw van een duurzame slachterij voor energievriendelijke en duurzame bouwmaterialen en machines.

gemeente purmerend gasvrij

Gemeente Purmerend

De Gemeente Purmerend heeft de ambitie om in 2035 aardgasvrij te zijn. Om dit doel te bereiken, is Purmerend het project ‘Gasvrij Purmerend 100%’ gestart. Het project is beloond met een rijksbijdrage van € 6,9 miljoen euro.

Bijenkorf referentie

GUTS Installatietechniek

GUTS Installatietechniek levert integrale oplossingen op het gebied van gebouwgebonden installaties voor onder meer retail, horeca en utiliteit. GUTS en Vindsubsidies werken samen voor klanten van GUTS, zoals De Bijenkorf.

Zonne college referentie

Zone College

Het Zone College kampt net als meer agrarische opleidingen met een teruglopend aantal studenten. Samen met verschillende partners voert Zone College een project gestart om haar onderwijs een boost te geven en de kloof met de arbeidsmarkt te dichten. Het project heeft ruim € 1 miljoen ontvangen vanuit het RIF. 

Heliox referentie

ViriCiti & Heliox

De innovatieve bedrijven ViriCiti en Heliox zijn bij de competitieve MIT- innovatiesubsidie met totaal 130 ingediende projecten in de top 5 geklasseerd met een project voor slimmer elektrisch openbaar vervoer.

Koebrugge referentie

Koebrugge Metaal Bewerking

Koebrugge Metaal Bewerking bespaarde met de WBSO meer dan een ton op de investeringskosten voor hoogwaardige machines.

Brain Science Tools referentie

Brain Science Tools

Brain Science Tools is specialist op het gebied van neuroimaging en neuromodulatie en maakt gebruik van de innovatiesubsidie WBSO. Ook heeft het bedrijf met een partner succesvol de MIT R&D Samenwerkingsprojecten aangevraagd.

SciSports referentie

SciSports

SciSports helpt clubs, bonden, agenten en mediapartijen om data om te zetten naar kennis en maakte succesvol gebruik van de EFRO/MIT voor de ontwikkeling van BallJames.

Van Keulen referentie

Van Keulen Interieurbouw

Van Keulen is een innovatieve, duurzame en maatschappelijk actieve onderneming. De inzet van subsidies is wenselijk om alle ingezette ontwikkelingen en activiteiten op een zo hoog mogelijk niveau uit te kunnen blijven voeren.

interreg project empower 2.0.

Gemeente Zaanstad

Gemeente Zaanstad en samenwerkingspartners ontvingen € 2,3 miljoen vanuit het Interreg programma North Sea Region voor het project EMPOWER 2.0.

twence

Twence

Twence wil vanaf 2020 grootschalig CO2 afvangen, die bij het verbranden van huishoudelijk afval vrijkomt.

Provincie Overijssel (1)

Provincie Overijssel

De Provincie Overijssel werkt in een internationaal consortium in het project Interreg INDU-ZERO aan een innovatieve fabriek die renovatiepakketten ontwikkelt voor woningen.

Olympus College (1)

Olympus College

Procesbegeleiding en ontwikkelen implementatieplan voor het Olympusgebied, dat wordt ontwikkeld tot een parkachtige omgeving met sportieve-, maatschappelijke en economische aantrekkingskracht.

Ook deze klanten gingen je voor

suikerunie

buybay

apollo-vredestein

assa-abloy

bonfait

europastry

gemeente-zaanstad

heracles

olympus college

pre-pain

provincie overijssel

roessingh

van drie group

vrije universiteit amsterdam

nerds and company

naar boven

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen?
Neem contact op om jouw mogelijkheden te bespreken.

Vindsubsidies

Brengt vooruitgang een stapje dichterbij