Over Vindsubsidies

Wij verbinden innovatieve ondernemingen met subsidies en financieringen. Zo helpen wij grenzen te verleggen.

Of het nu gaat over het veroveren van de wereld met voetbalanalysemiddelen, het tot een minimum beperken van verspilling in de retourbusiness met slimme machine learning of het worden van de duurzaamste bakker van Nederland. Bij Vindsubsidies helpen wij innovatieve organisaties grenzen te verleggen.

Want vooruitgang verdient een kans

Bij Vindsubsidies geloven wij erin dat vooruitgang een kans verdient omdat innovaties grenzen verleggen. Wij leven in een wereld waarin eigenlijk niets meer onmogelijk is. Het vormt de wereld van morgen, waarin ambitieuze plannen worden omgezet in realiteit. Daar dragen wij van Vindsubsidies graag aan bij. Het vormt onze drijfveer om vandaag mee te werken aan de wereld van morgen.

Oplossingen voor iedere fase in het subsidieproces

Onze ruime ervaring als pionier in de wereld van subsidies delen wij graag met onze klanten. Het heeft ervoor gezorgd dat wij voor het zoeken, aanvragen en administreren van subsidies diverse diensten en producten hebben ontwikkeld, die allen op eigen wijze het proces voor jou als organisatie vergemakkelijken. Hierbij combineren wij jarenlange ervaring met het strategisch inzetten van data en benutten van online technieken. Zo zorgen we er ook voor dat het subsidielandschap zich blijft innoveren!

vindsubsidies

vindsubsidies

Voor organisaties het onmogelijke mogelijk maken
Daar geloven wij in.

Wij zijn nuchter en toegewijd, maar hebben tegelijkertijd grenzeloze ambities.

Om die ambities waar te maken werken we samen met jouw organisatie werken aan groei. Net zoals wij met tal van andere organisaties werken aan het versnellen van projecten – groot of klein – waar ons innovatiehart sneller van gaat kloppen.

Meer dan 90 collega’s zetten zich dagelijks in om de kloof tussen subsidies en organisaties te verkleinen. Om ervoor te zorgen dat innovaties worden ingezet, zoals ze zijn bedoeld. Om ervoor te zorgen dat de wereld van morgen, begint bij de innovaties van vandaag.

Onze kernwaarden helpen ons grenzen verleggen

Als snelgroeiend bedrijf is het van belang de cultuur binnen onze organisatie te waarborgen. Het verbindt onze medewerkers en zorgt ervoor dat waarom we dingen doen, altijd duidelijk is. Zo blijven we nuchter en behouden we onze ambitie om grenzen te verleggen.

Er worden inzichtelijke stappen gezet die tot het gewenste resultaat leiden. Vindsubsidies creëert helderheid in een ogenschijnlijke chaos door de weg naar een innovatieve toekomst toegankelijk te maken. Transparant naar zowel de subsidieverstrekker (overheid) als klant.

De stip op de horizon zien en weten hoe je daar zo snel en efficiënt mogelijk kunt komen om resultaat te behalen. Innoveren betekent grenzen verleggen. Om grenzen te verleggen is gedrevenheid een onmisbare schakel. Hierdoor stelt Vindsubsidies organisaties in staat om die grenzen te verleggen. Kan niet bestaat niet en daarom blijft Vindsubsidies zoeken naar de juiste oplossing.

Vindsubsidies heeft de kennis en kunde in huis om ervoor te zorgen dat zaken op het gebied van subsidies soepel en inzichtelijk verlopen. Elke bevinding wordt zorgvuldig tegen het licht gehouden. Met de juiste kennis in het achterhoofd en kundige vakmensen kan Vindsubsidies kansrijke aanvragen schrijven.

Vindsubsidies loopt voorop, ziet en herkent daardoor kansen en maakt hier gebruik van in het voordeel van de klant. Vindsubsidies heeft een hoger doel voor Nederland voor ogen en heeft hier ook de kennis en kunde voor in huis. Organisaties kunnen gebruik maken van deze kennis en wijsheid. Vindsubsidies is dus de partij die ondernemingen faciliteert om grootse dingen te kunnen doen en boven henzelf uit te kunnen stijgen.

 

subsidieadviesbureau vindsubsidies

20+ jaar
ervaring

De wereld van subsidies kent na 20 jaar voor ons geen geheimen meer

 

 

subsidie advies

Actief in
7 landen

Ook wij hebben onze grenzen verlegd met kantoren in onder meer de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk

 

 

subsidieadvies

90+
specialisten

Met meer dan negentig specialisten maak je gebruik van uiteenlopende expertises

 

 

subsidie adviesbureau

20.000+ beschikte
WBSO-aanvragen

En dat voor meer dan 2.500 organisaties

 

 

Blijf op de hoogte en mis geen subsidiekans

Als abonnee op onze nieuwsbrieven informeren we jou altijd als eerste van het laatste nieuws op subsidiegebied. Zo zorgen wij ervoor dat je altijd het belangrijkste nieuws ontvangt. Bovendien profiteer je van speciale acties.

  ✓ Als eerste het laatste subsidienieuws
  ✓ Nieuwsalerts over belangrijke regelingen
  ✓ Tips & tricks van experts
  ✓ Inspirerende ervaringen uit de praktijk
  ✓ Advies om subsidies beter te benutten

Aanmelden nieuwsbrief 

 

 

nieuwsbrief vindsubsidies

 

Wat onze klanten over ons zeggen

Onze klanten delen hun ervaringen en succesverhalen met hun eigen woorden. Ontdek hoe onze succes hebben geboekt en hoe subsidies daarbij een rol hebben gespeeld.

Meer klantverhalen lezen

Peutz

Peutz

Voor de ontwikkeling van een online monitoringsysteem voor onderwatergeluid heeft Peutz Groep de topsectorensubsidie MIT Haalbaarheid ontvangen.

Nerds and Company referentie

Nerds & Company

Voor een tiental innovatieprojecten werd voor het IT-bedrijf een aanzienlijke subsidiebijdrage voor loon- en materiaalkosten gevonden.

OP ZOEK NAAR EEN NIEUWE UITDAGING?

Durf jij grenzen te verleggen? En wil jij organisaties vooruithelpen? Dan zijn wij mogelijk een goede match!

Neem vrijblijvend contact op

Je kunt hiervoor het contactformulier gebruiken, een e-mail sturen naar info@vindsubsidies.nl of telefonisch contact opnemen via 088-2020400. Uiteraard ben je ook van harte welkom op locatie in Enschede, Deventer en Utrecht.


 

Bel ons:
088-2020400

Mail ons: 
info@vindsubsidies.nl

Volg ons: 

facebook vindsubsidies   linkedin vindsubsidies    twitter vindsubsidies

naar boven

Vindsubsidies

Brengt vooruitgang een stapje dichterbij