Life Sciences & Health

Voor innovatief onderzoek en om de ontwikkeling van de technologieën, banen en het welzijn te bevorderen.

De toenemende vergrijzing, stijgende zorgkosten, een toename in het aantal chronisch zieken en personeelstekorten, vormen een enorme maatschappelijke uitdaging om het gezondheidssysteem in Nederland toegankelijk en betaalbaar te houden terwijl de kwaliteit gewaarborgd blijft.

De Nederlandse en Europese overheid stellen via regionale, nationale en internationale subsidieprogramma’s miljarden beschikbaar om innovatie en ontwikkeling in en door de sector Life Sciences & Health (LSH) te ondersteunen en stimuleren.

Breed scala aan thema’s

R&D binnen de LSH sector richt zich op een breed scala aan thema’s, waaronder ‘personalized medicine’, eHealth, ‘regenerative medicine’, farmacotherapie, enabling technologies & infrastructure, moleculaire diagnostiek, ‘Imaging and image-guided medicine’ en meer. Maar de LSH sector wordt ook getypeerd door de grote diversiteit aan partijen die betrokken zijn bij de ontwikkeling van innovatieve producten en diensten, onder andere MedTech en BioTech, BioPharma, zorginstellingen, ziekenhuizen, Universiteiten, zorgverzekeraars, en ICT bedrijven. Veelal, vereist de succesvolle ontwikkeling van een nieuw zorgproduct of -dienst een multidisciplinaire aanpak met samenwerking op nationaal en internationaal niveau en is de route om de innovatie op de markt te krijgen lang, complex en kostbaar.

Sectorteam met jarenlange academische ervaring binnen het medische onderzoek

Binnen Vindsubsidies ondersteunt ons LSH sectorteam je graag bij het verleggen van jouw grenzen. De consultants binnen dit team beschikken over jarenlange academische ervaring binnen het medische onderzoek. Zij spreken dus “jouw taal” en kunnen je projecten vertalen naar subsidieaanvragen op het juiste niveau. Zo verbinden wij innovatieve (startende) ondernemingen met subsidies en financieringen. Met de informatie uit onze uitgebreide database blijf je op de hoogte van actuele ontwikkelingen en zoek je bovendien zelf eenvoudig naar de juiste en meest kansrijke subsidies.

Benieuwd welke subsidiekansen er voor jouw bedrijf of project zijn?

Vul onderstaand onderstaand formulier in en je wordt direct verder geholpen door een van onze specialisten op het gebied van Life Sciences & Health.


 

lsh

Consultant Annemieke van der Goot helpt je bij het vinden van subsidiekansen

info@vindsubsidies.nl | 088-2020400

Interessante regelingen op het gebied van Life Sciences & Health:

naar boven

Vindsubsidies

Brengt vooruitgang een stapje dichterbij