Subsidiecoördinator

Grip op alle subsidieprocessen, - projecten en mogelijkheden!

Heeft jouw organisatie grip op alle subsidieprocessen, - projecten en mogelijkheden?

Vindsubsidies ondersteunt diverse organisaties bij de coördinatie van het subsidieverwervingsproces. Wij ondersteunen je graag in alle fasen van het verwervingsproces:

Initiatiefase
Tijdens de initiatiefase wordt in kaart gebracht welke doelstellingen en ambities je organisatie heeft en welke subsidiemogelijkheden hierbij passend en kansrijk zijn.

Aanvraagfase
Tijdens deze fase worden voor de meest kansrijke subsidieregelingen subsidieaanvragen opgesteld en ingediend.

Uitvoeringsfase
Wanneer je de verleningsbeschikking hebt ontvangen wil je natuurlijk zo snel mogelijk starten met de uitvoering. Let tijdens de uitvoering van het project wel op de voorwaarden welke staan vermeld in de subsidieregeling en de beschikking.

Verantwoordingsfase
Tijdens en na afloop van het project is een correcte verantwoording van belang. In deze fase wordt de inhoudelijke en financiële verantwoording opgesteld en ingediend bij de subsidieverstrekker.

Vindsubsidies vervult voor verschillende gemeenten de rol van subsidiecoördinator. De ervaring leert dat de inzet van een subsidiecoördinator leidt tot een significante stijging van de benutting van subsidies. Hiermee ben je als organisatie beter in staat om doelstellingen te realiseren.

Als subsidiecoördinator voeren wij o.a. de volgende activiteiten uit:

  • Het doorlopend voeren van screeningsgesprekken met medewerkers;
  • Het uitvoeren van deskresearch, zoals het grondig bestuderen van projecten en het uitwerken van subsidiemogelijkheden;
  • Proactief meedenken met projecten en waar nodig adviseren om projecten aan te laten sluiten bij de subsidieregeling;
  • Continue vraagbaak voor allerhande subsidie gerelateerde zaken;
  • Opstellen van subsidie aanvragen;
  • Ondersteuning bij afronding van subsidieprojecten;
  • Overzicht en monitoring lopende subsidieprojecten en deadlines.

Informatie aanvragen

Laten we samen onze grenzen blijven verleggen. Daarvoor leveren onze diensten een bijdrage aan. Om ervoor te zorgen dat je de juiste ondersteuning krijgt, zitten wij voor je klaar om al je vragen te beantwoorden.


Senior Consultant Maarten Klumpers vertelt je graag meer over de waarde van een subsidiecoördinator voor jouw organisatie.

info@vindsubsidies.nl | 088-2020400

Anderen bekeken ook:

subsidiescan

Screening

Wanneer je op het punt staat een investering te doen of een innovatief idee uit te voeren, dan wil je graag weten of er externe financieringen zijn waarvan je gebruik kunt maken.

project management

Project Management

Het managen van subsidieproject vereist veel kennis. Van de actuele subsidievoorwaarden en van de meest recente wet- en regelgeving.

naar boven

Vindsubsidies

Brengt vooruitgang een stapje dichterbij