Subsidie training

Kennis is macht. Vergroot je kennis over subsidies en subsidietrajecten en houd zo zelf de touwtjes in handen.

We bieden verschillende trainingen aan. Zowel op locatie als in-house. We hebben standaardtrainingen maar ook trainingen op maat. Denk aan trainingen op het gebied van het vinden van de juiste subsidiemogelijkheden, het schrijven van een aanvraag, het organiseren van een subsidieadministratie of het starten van een Europees project.

Marktleider subsidietrainingen
Ons bloed gaat sneller stromen door vooruitgang. Niet alleen voor je bedrijf, ook voor jouw eigen ontwikkeling. Zo profiteer je van onze (specialistische) kennis, die je vervolgens direct kunt toepassen.

Accountant?
Dan kun je bij ons jouw PE uren behalen! Benieuwd welke concrete subsidieregelingen voor de klanten van je kantoor interessant kunnen zijn?

Neem dan deel aan één van onze PE-gecertificeerde trainingen: Starten met subsidies, Vind subsidies voor jouw projecten of Schrijf een effectieve subsidieaanvraag. Je vindt het toegekende aantal punten per training op de pagina van de training van je interesse. 

cedeo
subsidie training

Vind subsidies voor jouw projecten

Hoe kun je onze database het best gebruiken? Je zocht nog nooit zo snel en doelgericht naar financieringen om jouw projecten en investeringen mogelijk te maken.

interreg subsidie

INTERREG-training: leer hoe je kunt samenwerken op Europees niveau

Onze INTERREG-training helpt je op weg om kansrijke internationale samenwerkingsprojecten op te starten.

opleiding subsidie

Training op maat

Ben je op zoek naar een training, specifiek toegespitst op jouw organisatie en medewerkers? Naast onze standaard trainingen verzorgen wij trainingen op maat, bij jou in-house.

naar boven

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen?
Neem contact op om jouw mogelijkheden te bespreken.

Vindsubsidies

Brengt vooruitgang een stapje dichterbij