Subsidie Screening| Vraag hier een subsidiescreening aan!

Altijd alle subsidiekansen en fiscale regelingen op een rijtje, zodat je voortaan geen externe financiering meer misloopt, dat zou mooi zijn toch?

Hoe werkt het?
We screenen je organisatie of projecten op kansrijke regelingen en zetten deze helder onder elkaar in een rapport. Daarna gaan we gedetailleerder bespreken waarvan je gebruik zou kunnen en willen maken. Voor onze klanten screenen we doorlopend. Onze relatiebeheerders nemen regelmatig contact op om actuele projecten en plannen te bespreken. Zij bekijken vervolgens met een specialistische consultant of er mogelijkheden zijn en koppelen deze direct terug. Wanneer je geen klant bent, maar graag eenmalig een subsidiescreening wilt laten uitvoeren voor je onderneming, organisatie, project of investering kan dit natuurlijk ook!

Iets voor mij?
Wanneer je niet het complete subsidielandschap in beeld hebt, zodat je zeker weet dat je geen financiële kans misloopt, is een screening iets voor jou. Wanneer je liever zelf naar subsidiemogelijkheden zoekt, hebben we ook een oplossing. Je kunt dan kiezen voor een abonnement op onze subsidiedatabase met daarin duizenden actuele subsidieprogramma’s voor tal van type projecten en investeringen. Wanneer je klant bent bij Vindsubsidies, maak je gratis gebruik van de database.

Informatie aanvragen

Laten we samen onze grenzen blijven verleggen. Daarvoor leveren onze diensten een bijdrage aan. Om ervoor te zorgen dat je de juiste ondersteuning krijgt, zitten wij voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. 


 

subsidiescreening

Accountmanager Martin Vaarhorst brengt je graag in contact met de juiste adviseur voor het uitvoeren van een screening van je project of organisatie.


info@vindsubsidies.nl | 088-2020400

Anderen bekeken ook:

subsidie consultant

Consultancy

Het waarmaken van de ambitie van je bedrijf, is onze expertise. Wij vinden een passende financiering voor je investering of innovatieve project.

detachering

Detachering

We merken dat de vraag naar subsidiedeskundigen die op locatie werken toeneemt. 

naar boven

Vindsubsidies

Brengt vooruitgang een stapje dichterbij