Niet alleen subsidieadvies, maar ook project management

Het runnen van een subsidietraject moet niet te veel tijd kosten, je hebt nog meer te doen!

Hoe werkt het? 
Onze projectmanagers beheren je project en zorgen ervoor dat elke stap is vastgelegd. Je wordt voortdurend bijgepraat over de stand van zaken en waar nodig sturen we je project bij. Zodat je aan de eisen van de subsidieverstrekker blijft voldoen. Zo kan er nooit iets misgaan. Deadlines worden bewaakt en op belangrijke momenten nemen we contact met je op. Ook onderhouden we de relatie en het contact met de subsidieverstrekker. Kortom, terwijl je subsidieproject op rolletjes verloopt, kun jij je bezig houden met de vooruitgang van je onderneming.

Iets voor mij?
Ondernemers en managers zijn druk. Tijd voor het managen van een subsidieproject is er vaak niet. Daarom maar niet doen? Dat is zonde, dan loop je misschien wel een mooie vergoeding voor je innovatie of duurzame investering mis. Dus wanneer je een actieve ondernemer of manager bent, met een volle agenda, is ons projectmanagement zeker iets voor jou.

Informatie aanvragen

Laten we samen onze grenzen blijven verleggen. Daarvoor leveren onze diensten een bijdrage aan. Om ervoor te zorgen dat je de juiste ondersteuning krijgt, zitten wij voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. 


 

Consultant Maarten Klumpers weet alles van projectmanagement voor verschillende type projecten en organisaties. Voor welk project zoek je een manager?

info@vindsubsidies.nl | 088-2020400

Anderen bekeken ook:

subsidie consultant

Consultancy

Het waarmaken van de ambitie van je bedrijf, is onze expertise. Wij vinden een passende financiering voor je investering of innovatieve project. Op regionaal, landelijk of Europees niveau.

subsidiescan

Screening

Wanneer je op het punt staat een investering te doen of een innovatief idee uit te voeren, dan wil je graag weten of er externe financieringen zijn waarvan je gebruik kunt maken.

naar boven

Vindsubsidies

Brengt vooruitgang een stapje dichterbij