Detachering

Vooruitgang verdient een kans. Wij zorgen dat je optimaal wordt begeleid op subsidiefront.

Want als je bezig bent met innoveren, ga jij natuurlijk voor maximaal resultaat. Daarom helpen wij je innovatieprojecten tot stand te brengen.

Hoe werkt het? 
Onze programmaleiders en projectmanagers hebben brede ervaring op het gebied van beleid- en subsidieprogramma’s en werken al voor tientallen overheidsorganisaties. Soms voor een bepaalde periode, of een vaste dag in de week. Alles is bij ons mogelijk en bespreekbaar, zolang er een raakvlak met subsidies.

Neem gerust contact op wanneer je benieuwd bent wat onze overheidsconsultant al hebben gedaan en toe kunnen voegen. Wanneer je kunt aangeven waar jouw afdeling of organisatie behoefte aan heeft, komen wij met een voorstel op maat.

Iets voor mij?
Bij tijdelijke ondercapaciteit of te weinig kennis van een groot subsidieprogramma kan het nodig zijn een externe projectmanager in te huren die ondersteuning kan bieden. We hebben verschillende typen overheidsconsultants aan de slag bij gemeenten, waterschappen en provincies. De werkzaamheden die zij verrichtend zijn uitvoerend, adviserend maar ook coördinerend.

Informatie aanvragen

Laten we samen onze grenzen blijven verleggen. Daarvoor leveren onze diensten een bijdrage aan. Om ervoor te zorgen dat je de juiste ondersteuning krijgt, zitten wij voor je klaar om al je vragen te beantwoorden.


 

detachering

Sabine ter Haar werkt op detacheringsbasis als programmaleider bij een provincie. Benieuwd wat zij doet?

info@vindsubsidies.nl | 088-2020400

Anderen bekeken ook:

subsidie consultant

Consultancy

Het waarmaken van de ambitie van je bedrijf, is onze expertise. Wij vinden een passende financiering voor je investering of innovatieve project. Op regionaal, landelijk of Europees niveau.

Administratieve ondersteuning

Administratieve ondersteuning

De administratie van subsidieproject is een nauwkeurige, tijdrovende klus. Voorkom problemen bij controles van de subsidieverstrekker.

naar boven

Vindsubsidies

Brengt vooruitgang een stapje dichterbij