Vindsubsidies voor subsidie consultancy op maat

Jij investeert in innovatie, verbetering of duurzaamheid. Wij investeren in jou!

Hoe werkt het? 
Nadat we ons hebben verdiept in je organisatie en project, gaan we direct aan de slag om matchende subsidiekansen te vinden. Deze gaan we bespreken. We kunnen vervolgens ook de aanvraag voor je schrijven en ondersteunen bij het managen van het project. Ook adviseren we bij het inrichten van projectadministraties en ondersteunen we actief bij het vinden van geschikte samenwerkingspartners. En wanneer er een internationaal consortium moet worden gevormd, draaien we onze hand daar ook niet voor om. Kortom onze consultancy geldt voor het hele subsidietraject en gaat net zover als je wenst.

Iets voor mij?
Iedereen kan wel eens hulp gebruiken. Zeker wanneer het om subsidies gaat. Welke mogelijkheden zijn er? Wanneer voldoe je aan de voorwaarden en past een regeling wel bij je onderneming? Hoe weet je zeker dat je geen financiële kansen misloopt? Hoe richt je de administratie in van een subsidieproject? Hoe stel je een samenwerkingsovereenkomst op? En zo zijn er nog tal van vragen waar je tegen aan kunt lopen wanneer je ervoor kiest gebruik te maken van een subsidie of fiscale regeling. Dus wanneer je vragen hebt en niet alles zelf al weet, is onze consultancy iets voor jou. Natuurlijk bepaal je zelf hoever onze dienstverlening gaat. Daar maken we vanaf het begin duidelijke afspraken over.

Aanvragen
Wil je meer informatie ontvangen over onze diensten op het gebied van onze consultancy of - geheel vrijblijvend - een afspraak maken met een van onze consultants ? Vul dan het contactformulier in. De koffie staat klaar.

Informatie aanvragen

Laten we samen onze grenzen blijven verleggen. Daarvoor leveren onze diensten een bijdrage aan. Om ervoor te zorgen dat je de juiste ondersteuning krijgt, zitten wij voor je klaar om al je vragen te beantwoorden.


 

subsidie consultancy

Accountmanager Martin Vaarhorst kan inschatten op welk gebied je ondersteuning kunt gebruiken.

info@vindsubsidies.nl | 088-2020400

Anderen bekeken ook:

subsidiescan

Screening

Wanneer je op het punt staat een investering te doen of een innovatief idee uit te voeren, dan wil je graag weten of er externe financieringen zijn waarvan je gebruik kunt maken.

project management

Project Management

Het managen van subsidieproject vereist veel kennis. Van de actuele subsidievoorwaarden en van de meest recente wet- en regelgeving.

naar boven

Vindsubsidies

Brengt vooruitgang een stapje dichterbij