Administratieve ondersteuning op subsidiegebied

Grip op al je subsidieprojecten.
Dat wil jij toch ook?

Hoe werkt het? 
Met ons online managementsysteem Grant Manager houd je eenvoudig uren en kosten bij en kun je belangrijke documenten bewaren. Zoals offertes, communicatie met de subsidieverstrekker, tekeningen, foto’s en berekeningen.

Wij kijken met je mee en nemen je wanneer je dat wilt zelfs alle werk uit handen. Onze support service biedt onze klant namelijk extra kennis en capaciteit. Voor het meedenken, bewaken van deadlines maar ook voor het bijhouden van je uren en kosten. Wanneer er iets misgaat, trekken we tijdig aan de bel zodat we het project kunnen bijsturen. Kortom met onze administratieve ondersteuning ben je volledig ontzorgd.

Iets voor mij
Wanneer het binnen je organisatie ontbreekt aan kennis of voldoende capaciteit om de subsidieadministratie te managen en bij te houden, is het slim gebruik te maken van onze administratieve ondersteuning. Zo kunnen je medewerkers zich rechtstreeks bezighouden met de inhoudelijke kant en de uitvoering van het project.

Informatie aanvragen

Laten we samen onze grenzen blijven verleggen. Daarvoor leveren onze diensten een bijdrage aan. Om ervoor te zorgen dat je de juiste ondersteuning krijgt, zitten wij voor je klaar om al je vragen te beantwoorden.


 

administratieve ondersteuning

Accountmanager Niels van Mourik vertelt je graag meer over onze administratieve ondersteuning.

info@vindsubsidies.nl | 088-2020400

Anderen bekeken ook:

subsidiescan

Screening

Wanneer je op het punt staat een investering te doen of een innovatief idee uit te voeren, dan wil je graag weten of er externe financieringen zijn waarvan je gebruik kunt maken.

subsidie consultant

Consultancy

Het waarmaken van de ambitie van je bedrijf, is onze expertise. Wij vinden een passende financiering voor je investering of innovatieve project. Op regionaal, landelijk of Europees niveau.

naar boven

Vindsubsidies

Brengt vooruitgang een stapje dichterbij