Subsidie consultancy, begeleiding van subsidietrajecten en meer!

Voor iedere fase in het subsidieproces de juiste ondersteuning.

Wij hebben de kennis en ervaring om jouw ideeën, investeringen en projecten financieel mogelijk te maken.

Persoonlijk, met verschillende tools
Als je gebruik wilt maken van fiscaal voordeel voor een investering of een subsidie wilt aanvragen voor het uitvoeren van een R&D-project of een interne proces- of productieverbetering, kunnen wij je helpen. Gedurende elke fase van het subsidieproject, en op elke gewenste manier. Persoonlijk, maar ook met verschillende online tools.

Deskundig, hands-on en gedreven
Onze mensen zijn deskundig, hands-on en gedreven. Ze stoppen niet voordat het doel is behaald. Bovendien kunnen zij zich aanpassen aan elk type overheid, organisatie of bedrijfscultuur en uitstekend werken binnen een teamverband of consortium, ook als deze bestaat uit internationale partners.

subsidie consultant

Consultancy

Het waarmaken van de ambitie van je bedrijf, is onze expertise. Wij vinden een passende financiering voor je investering of innovatieve project. Op regionaal, landelijk of Europees niveau. Voor een individueel project of een (internationaal) samenwerkingsverband. Onze consultants zijn specialisten en beschikken over de juiste kennis op jouw vakgebied. Ze maken deel uit van waardevolle netwerken en zijn op de hoogte van alle actuele financieringsmogelijkheden. Benieuwd hoe we ervoor zorgen dat je subsidieproject gesmeerd loopt?

project management

Project Management

Het managen van subsidieproject vereist veel kennis. Van de actuele subsidievoorwaarden en van de meest recente wet- en regelgeving. Daarnaast moet je het overzicht bewaren en ervoor zorgen dat je gestelde deadlines haalt. De projectadministratie moet op orde zijn en er ook de subsidieverstrekker moet voortdurend op de hoogte worden gehouden. Dat kost allemaal veel tijd, terwijl je die tijd liever steekt in je onderneming. Dat kan, want onze consultants kunnen je subsidieproject van begin tot eind managen. Wil je weten hoe?

subsidiescan

Screening 

Wanneer je op het punt staat een investering te doen of een innovatief idee uit te voeren, dan wil je graag weten of er externe financieringen zijn waarvan je gebruik kunt maken. Wij kunnen deze in kaart brengen. En wel in een compleet overzicht van fiscale regelingen, subsidies, fondsen en kredieten. Zodat jij kunt beslissen waarvan je gebruik wilt maken. Natuurlijk kunnen we daarin adviseren. Soms kun je namelijk ook van meerdere regelingen tegelijk gebruik maken. En waarom zou je die kans niet benutten? 

subsidie training

Trainingen

Als je binnen je organisatie of bedrijf verantwoordelijk bent voor het aanvragen van subsidies, wordt van je verwacht dat je op de hoogte bent van alle mogelijkheden en actuele trends. Wij kunnen je bijspijkeren zodat je meer grip krijgt op de subsidiezaken. We geven trainingen aan projectmanagers in het bedrijfsleven, maar ook aan subsidiecoördinatoren binnen gemeenten en onderwijsinstellingen. Er zijn verschillende trainingen die je bij ons kunt volgen, maar we denken ook graag mee over een training op maat. En natuurlijk kan dit ook op locatie!

Administratieve ondersteuning

Administratieve ondersteuning

De administratie van een subsidieproject is een nauwkeurige en vaak ook tijdrovende klus. En een belangrijke klus, want als je de subsidieadministratie niet voor elkaar hebt, kun je behoorlijk in de problemen komen bij controles van de subsidieverstrekker. Wij helpen je graag bij deze administratie. We richten de administratie in en helpen bij het bijhouden ervan, zodat je aan alle regels voldoet. Dat doen we via onze accountmanagers en met behulp van onze online administratietool Grant Manager.

detachering

Detachering

We merken dat de vraag naar subsidiedeskundigen die op locatie werken toeneemt. Vooral bij overheden is er een groeiende behoefte aan experts die op structurele basis input en kennis leveren en die tijdelijk actief deel uit maken van een afdeling of projectgroep. Wij hebben zeer ervaren overheidsconsultants beschikbaar. Zij werken voor gemeenten, waterschappen en provincies. Als subsidiemanager, projectleider of programmamanager. 

subsidieloket

Subsidieloketten

Als gemeente of overkoepelde organisatie wil je de inwoners en je leden de kans geven te zoeken naar financiering voor investeringen en projecten. Dit kan door hen via je eigen website gratis toegang te geven tot een database vol met subsidiemogelijkheden. Wij plaatsen deze online subsidieloketten geheel in de huisstijl van jouw organisatie op de website. Zo biedt je optimale service en genereer je ook nog extra online traffic. Benieuwd naar voorbeelden van deze subsidieloketten? Wij geven graag een demonstratie!

Grant Manager

Grant Manager

Grant Manager is onze totaaloplossing voor het managen van al je subsidieprojecten. In dit online programma houdt je eenvoudig de uren en kosten bij van al je projecten. Je beheert niet alleen je eigen gegevens, maar je kunt ook informatie delen met samenwerkingspartners. Dankzij het dashboard heb je in één oogopslag de actuele status van al je projecten inzichtelijk. Zo kom je nooit meer voor verrassingen te staan en kun je op tijd bijsturen wanneer dit nodig is.

aanvraag subsidie

Database

Met de database van Vindsubsidies word je automatisch op de hoogte gehouden van het laatste nieuws in de wereld van subsidies. De site maakt mogelijk om zelf te zoeken naar subsidiemogelijkheden of je word gewaarschuwd als er nieuwe subsidiekansen zijn voor jouw project. Zodra je een geschikte subsidie hebt gevonden tref je alle relevante informatie aan van de regelingen. 

Subsidiecoordinator

Subsidiecoördinator

Onze subsidiecoördinatoren zorgen voor grip op alle subsidieprocessen, - projecten en mogelijkheden. Voor verschillende gemeenten verzorgen wij de rol van subsidiecoördinator. De ervaring leert dat de inzet van een subsidiecoördinator leidt tot een significante stijging van de benutting van subsidies.

naar boven

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen?
Neem contact op om jouw mogelijkheden te bespreken.

Vindsubsidies

Brengt vooruitgang een stapje dichterbij