ZonMW

Subsidie voor zorginnovatie, preventie, langdurige zorg en maatschappelijke projecten

ZonMW schakelt tussen de maatschappij en de wetenschap en kent een groot aantal subsidieprogramma's voor bedrijven en kennisinstellingen.

Intermediair tussen bedrijven en kennisinstituten

ZonMw is een samenwerkingsverband van ZorgOnderzoek Nederland (ZON) en Medische wetenschappen van de Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek (NWO-MW) en fungeert als intermediair tussen de maatschappij en de wetenschap. ZonMW stimuleert onderzoek en vernieuwingsprojecten op het gebied van de gezondheidszorg en waakt erover dat de onderzoeksresultaten worden toegepast in de praktijk.
ZonMw heeft een groot aantal onderzoeksprogramma's, die vallen onder vijf programmakaders: wetenschap en innovatie, preventie, langdurige zorg, zorg en samenleving en kwaliteit en doelmatigheid.

Samenwerking heeft de voorkeur

Elke partij die zich bezighoudt met zorgonderzoek en zorgverlening en een project heeft dat past binnen een van de verschillende programma’s kan subsidie aanvragen. De voorwaarden verschillenden per programma. Een samenwerking tussen verschillende (kennis)partijen heeft in veel gevallen de voorkeur.

Aanvragen? 

Aanvragen kan het hele jaar door, afhankelijk van de actuele openstellingen en kan rechtstreeks bij ZonMW.

Meer weten over ZonMW?

Vul onderstaand formulier in en je wordt direct verder geholpen door één van onze medewerkers.


 

zonmw

ZonMW Consultant Tim Lage Venterink helpt je graag verder

info@vindsubsidies.nl | 088-2020400

naar boven

Vindsubsidies

Brengt vooruitgang een stapje dichterbij