MJOP SEEH

Meerjarenonderhoudsplan (MJOP) - SEEH

Alle energiebesparende maatregelen voor je gebouwen gebundeld in een plan, dat is wel zo efficiënt!

MJOP in combinatie met een energieadvies

Na het opstellen van een energieadvies weet je welke energiebesparende maatregelen voor je gebouw(en) het meest effectief zijn en het beste rendement opleveren. Wil je deze maatregelen opnemen in het meerjarenonderhoudsplan (MJOP) van je vereniging? Maak dan gebruik van de subsidie Energiebesparing eigen huis voor het opstellen van MJOP in combinatie met een energieadvies, eventueel met procesbegeleiding.

Subsidie duurzaam of groen MJOP

Met een duurzaam of groen meerjarenonderhoudsplan (MJOP) zorg je dat de gebouwen van de vereniging energiezuiniger worden. Het MJOP geeft een overzicht van de onderhouds-, herstel- en vernieuwingswerkzaamheden die uitgevoerd worden tijdens de looptijd van het plan. Ook bevat het een kostenberekening van de geplande werkzaamheden en een gelijkmatige toekenning van de kosten op jaarbasis.

Om voor subsidie in aanmerking te komen, moet er een energieadvies zijn opgemaakt. Daarnaast plant de vereniging in het MJOP de uitvoering van 2 of meer energiebesparende maatregelen. De termijn om deze maatregelen uit te voeren is 10 jaar. Heb je begeleiding nodig in dit proces? Procesbegeleiding kun je meenemen in deze subsidieaanvraag.

Hoogte subsidie MJOP

Het subsidiebedrag zal 75% van de factuur zijn (inclusief btw), maar niet meer dan het maximum subsidiebedrag.

Meer weten?

Vul onderstaand onderstaand formulier in en je wordt direct verder geholpen door één van onze medewerkers.


Consultant Jeroen Herbrink helpt je graag verder

info@vindsubsidies.nl | 088-2020400

naar boven

Vindsubsidies

Brengt vooruitgang een stapje dichterbij