EUROSTARS

Werk je met partners in andere landen samen aan de ontwikkeling van technologie voor nieuwe producten, processen of diensten? Dan kom je in aanmerking voor financiële ondersteuning voor jouw project. Eurostars helpt mkb-bedrijven namelijk om marktgerichte technologische ontwikkeling uit te voeren.

Wat is EUROSTARS?

EUROSTARS is een van de meest toegankelijke Europese subsidies voor het mkb en kent een hoge slaagkans. Nederlandse bedrijven scoren al jaren erg goed binnen deze subsidie. Meer dan 30% van de Nederlandse vragen wordt goedgekeurd en de administratielast is relatief laag.

Samenwerken aan R&D-project: EUROSTARS aanvragen

Wanneer je aanvraagt namens een mkb-bedrijf uit een EUROSTARS-land en samenwerkt met minimaal een andere partner aan een R&D-project kom je in aanmerking. Je project mag niet langer dan 36 maanden duren en na 24 maanden moet je product of ontwikkeling klaar zijn voor de internationale markt.

EUROSTARS aanvragen 

Je vraagt subsidie aan bij het EUROSTARS-secretariaat in Brussel. Je voorstel wordt beoordeeld en gerankt door een internationale jury. De subsidiebijdrage vanuit EUROSTARS verschilt per project en per land waar het project wordt uitgevoerd.

Meer weten over Eurostars?

Vul onderstaand formulier in en je wordt direct verder geholpen door één van onze medewerkers.


 

eurostars

Eurostars Consultant Marnix Smit helpt je graag verder

info@vindsubsidies.nl | 088-2020400

Anderen bekeken ook:

naar boven

Vindsubsidies

Brengt vooruitgang een stapje dichterbij